Vårnyheter från MINE

Med våren framför oss vill vi kika in och säga hej till alla våra Friends of MINE. För en del har det minst sagt varit en omtumlande tid som fått oss att utmanas till varje pris. Våren symboliserar ljus och en ny fräsch start, även om vi fortfarande arbetar digitalt så hang in there. Snart är vi tillbaka fysiskt igen. 

Vårens mentorskapsprogram är i full rullning och sker nu digitalt, vilket har gått väldigt bra. Vi ser en god relation mellan adepterna och mentorerna trots pågående pandemi. Vi ser nu fram emot en fortsatt härlig vår och diplomeringen som kommer ske i juni! 

Bokrelease i maj, 
SAVE THE DATE!

Intervjuer är nu helt färdigställda till vårt pågående projekt Fördomsfönster Öresund och kommer i maj månad att släppas och publiceras som en digital bok. Stay tuned för mer information. För att läsa mer om projektet, besök gärna: https://www.fordomsfonster.org/

Workshop – work in Denmark 16 Juni
Är du intresserad av att arbeta i Danmark och vill veta mer om den danska arbetsmarknaden?

Missa inte inbjudan till digital workshop den 16 juni, där du får bra och övergripande information som du kan behöva för att jobba i Danmark. Vi håller er uppdaterade om datum då inbjudan släpps, både på LinkedIn och på mail.