Välkomna till CQ-nätverk hos MKB, Sveriges första HBTQ-certifierade fastighetsbolag.

Inbjudan till våra medlemmar:
Bild socialamedierMKBCQ-nätverk
Den 19:e maj är det dags för vår nästa CQ-träff där HR-chef Karin Svensson inleder med en presentation av MKBs tankar och strategier för mångfaldsarbete.  Karin kommer att berätta om hur man kopplar ihop en HBTQ-certifiering för alla medarbetare 2016 med Employer Branding och normkritiskt arbete i största allmänhet. Karin tar också upp vikten av mikrohandlingar; enkla, tydliga dagliga mål som ger direkt påverkan för individer och organisationer.

Sedan går CSR-chef Anna Heide in på ett övergripande plan om MKB och allmännyttans roll i samhället, samverkan med näringsliv och andra organisationer. Under det senaste året har Anna arbetat på Sverigenivå genom SABO (allmännyttans branschorganisation) och rest land och rike runt på jakt efter goda exempel som SABO sedan spridit vidare. ”CSR-arbete som förknippas med affärsnytta tillväxt, rekryteringsbehov och samverkan mellan alla sektorer, istället för CSR som välgörenhet.”

Hur omsätter MKB de stora orden i handlingar? Vilka erfarenheter har MKB fått under resans gång? Vilka utmaningar har företaget idag? Detta kommer vi att få ta del av vid nästa CQ-nätverk. Kom och öka din och ditt företags kulturella intelligens genom att ta del av erfarenheter samt kreativa och innovativa strategier!

Anmälan: via mail till info@mine.se senast den 16:e maj. Begränsat antal platser, först till kvarn!

MKB bjuder på lätt lunch, meddela MINE vid eventuella matpreferenser och allergier.

Varmt välkomna!

MINE-teamet med MKB