Välkomna på frukostevent med MINE!

Frukostevent! MINE vill se ett inkluderande arbetsliv där mångfald förknippas med tillväxt och där olikheter ses som styrkor. Hur använder vi vår kulturella intelligens för att nå dit? Tillsammans med er som utgör näringslivet når vi målet.

Vikten av kulturell intelligens hos oss själva och i våra företag gör oss mer effektiva och lönsamma och förbereder oss inför dagens föränderliga marknader i ett mångkulturellt samhälle. Hur framgångsrika vi är över tid beror på hur väl vi förändras med den.

Möt Lasse och Ali: olika resor, olika erfarenheter.

Kreativa entreprenörer där olikheterna förenar och blir till gemensamma utmaningar. Där lärdomar från arbetslivet och deras livshistoria pekar på vikten av kulturell intelligens i näringslivet.

AliLasse

 

 

 

 

 

 

 

Förutom detta diplomerar vi ett gäng mentorer och adepter som påbörjade sin resa i maj 2015 och får ta del av deras solskenshistorier. Vi delar också med oss vad som är på gång i MINE just nu och bjuder på ett härligt frukostmingel.

 

Program:

08.00-08.15 Mingel med frukost

08.15-08.20 Vi inleder morgonens event

08.20-08.50Vi diplomerar mentorer och adepter och tar del av fantastiska solskenshistorier – Mentorskap gör skillnad! 

08.50-09.30 Lars Bolin och Alireza Ahmadi: Hur använder vi vår kulturella intelligens för att mångfald ska förknippas med tillväxt?

09.35-09.45 Avslut

 

 

När? onsdagen den 9 mars kl. 08.00-09.45

Plats? Hos PWC, Anna Lindhs plats 4, (7:e våningen)

Anmälan: Görs senast torsdagen den 25 februari HÄR.

Tillfället är givetvis kostnadsfritt, men vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. MINE bjuder på frukost, så glöm inte att anmäla specifika matpreferenser. Kontakta oss om du har önskemål vad gäller tillgänglighet!

Om du vill skriva ut inbjudan och program så hittar du det här.