Välkommen till vårens medlemsträffar!

Nytt för 2013 är att vi på MINE erbjuder dig som medlem ett forum för att träffa andra medlemmar, ta del av intressanta talare och tankar, nätverka och utbyta erfarenheter. Under våren 2013 anordnar vi två medlemsträffar.

Inbjudan till medlemsträffarna gäller för tre medarbetare per organisation. Båda träffarna äger rum på MINE, Slottsgatan 20, klockan 8.00-10.00. Vi bjuder på enklare frukost.

DEN 4 APRIL: MÅNGFALDSREKRYTERING
Ta del av konkreta tips och idéer kring mångfaldsrekrytering!

Ioana Bornaci från Arbetsförmedlingen kommer att prata om möjligheten med subventionerade anställningar av nyanlända akademiker. MINE:s styrelseledamot Fredrik Krüeger talar om Ikano Banks mångfaldsarbete. Dessutom får vi lyssna till ett tidigare mentorspar som berättar om sitt lyckade samarbete.

DEN 3 MAJ: OSKRIVNA REGLER PÅ JOBBET
Workshop med oss på MINE! En praktisk och gemensam övning för att öka mångfalden inom din organisation. Vi kommer att arbeta med case kring olika scenarier som berör arbetsplatskultur. Du kommer dessutom att få tillfälle att utbyta erfarenheter med andra medlemmar kring hur ni i dagsläget arbetar med mångfaldsfrågor och hur ni kan nyttja varandras branschkunskaper.

Den här dagen ger vi dig som medlem möjligheten att prova på de workshops i normkritik och arbetsplatskultur som genomförs inom projektet Excellence i Mångfald Arbetsplatskultur.

Anmälan till medlemsträffarna görs till kommunikatör Ida Gunnarsson på ida.gunnarsson@mine.se eller 0709-63 18 82. Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Tala om till vilket tillfälle som anmälan gäller.

Vänligen kontakta oss om du har önskemål om tillgänglighet.