MINE:s 10-årsjubileum med Özz Nûjen!

ozz_nujen

Välkommen till vårt 10-årsjubileum, 3 juni i Malmö, där vi förutom en tillbakablick på åren som gått kommer att lansera vår diskussionskortlek Mångfald eller enfald?

Özz Nûjen – som använder humorns hjälp till att inspirera, tänka till och tänka om – kommer prata om mångfaldsarbete i arbetslivet: Verklig mångfald.

Datum:
Tisdag 3:e juni.
Tid:
15.00–18.00.
Plats:
Hos PwC, Anna Lindhs plats 4, Malmö.

Mångfald eller enfald?

Mångfald eller enfald? är framtaget i samarbete med ungdomsstyrelsen och tänkta som en igångsättare för det viktiga samtalet rörande mångfald. Hur ser det ut hos er? På vilket sätt är er chef en förebild för dessa frågor? Ses språkbrytning hos er som ett tecken på språkkompetens?

MINE är en ideell förening vars syfte är att verka för ett integrerat arbetsliv där mångfald förknippas med tillväxt. För med större mångfald följer såväl ekonomisk tillväxt som verksamhetsutveckling. MINE har nu funnits i 10 år och under dessa år åstadkommit just mångfald framför enfald. Vi har bland annat haft mer än 2 500 personer som under åren deltagit på våra föreläsningar och workshops, 150 mentorspar som gått igenom MINE:s program, över 250 deltagare på våra karriärevent, utbildat 37 kulturagenter, gett ut 1 bok, vår tidning Nyans, handledningsguide för mentorer och mycket, mycket mer. Under minglet kommer vi titta lite bakåt på vad vi gjort, och se framåt på vad som kommer att göras. Men framförallt diskutera den viktigaste av frågor: mångfald eller enfald?

Sista anmälningsdag är 20 maj.

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Arrangemanget är gratis men vid återbud efter den 2 juni kl. 9.00 kommer en no-show-avgift på 350 kr att tas ut. Berätta gärna för oss om du har önskemål om tillgänglighet eller någon matallergi.

Anmälan: stina.widerstedt@mine.se

För ytterligare information:
Stina Widerstedt
Projektledare MINE
0709-63 18 70
stina.widerstedt@mine.se