MINE släpper bok om normer på arbetsplatsen

BokomslagDen 5 december släpper MINE boken Vitt skilda möjligheter – makt, normer och arbetsplatskultur. Den handlar om vikten av en inkluderande organisation och vinsterna med en sådan.

Vitt skilda möjligheter vänder sig till dig som är nyfiken på eller intresserad av att arbeta med mångfaldsfrågor. Boken fungerar dels som en introduktion till normer och deras betydelse, och dels som ett metodmaterial för dig som vill utveckla mångfaldsarbetet på din arbetsplats.

Vi tar vår utgångspunkt i ett normkritiskt perspektiv, med fokus på hur normer kan skapa osynliga barriärer på våra arbeten. Genom att synliggöra normerna kan vi arbeta med att öka mångfalden inom vår nuvarande organisation, vid nyrekrytering och för att hitta nya kundgrupper. Ökad mångfald och ökad affärsnytta!

MINE:s medlemmar kan köpa boken för endast 120 kronor styck. För icke-medlemmar kostar ett exemplar 160 kronor. Eventuell frakt tillkommer.

Har du frågor om boken, eller vill du göra en beställning? Kontakta oss på info@mine.se eller på 0768-85 60 56. Glöm inte att ange faktura- och leveransadress, samt hur många exemplar du önskar.

Läs mer om MINE:s projekt VI+DOM=OSS, som legat till grund för boken.