Kickoff för Excellence i Mångfald Arbetsplatskultur

På uppdrag av Region Skåne har MINE och Kulturlänk inlett arbetet med den del av projektet Excellence i Mångfald (EIM) som handlar om arbetsplatskultur. EIM syftar till att öka mångfalden på arbetsmarknaden i Skåne och Danmark. Ett delmål är att etablera ett långsiktigt och gränsöverskridande samarbete för integration och mångfald på arbetsmarknaden i Öresundsregionen.

Starten för projektdelen Arbetsplatskultur firar vi med en kickoff i Malmö den 29 januari. Vi hoppas att du vill delta under denna spännande eftermiddag!

Utdrag ur programmet:

  • Näringslivsdirektör Pehr Andersson hälsar välkomna.
  • Samhällsentreprenör Luciano Astudillo talar på temat:
    Vi är Sverige – om behovet att omdefiniera vår syn på svenskar för att ta till vara på allas talang.

    Luciano Astudillo är en av initiativtagarna till Uppstart Malmö, vars ändamål är att bidra till att nya jobb skapas genom stöd till entreprenörer i Malmöregionen i syftet att minska utanförskapet. Han är också medgrundare till stiftelsen Framtidsgenerationen. Under 2002-2010 var Luciano Astudillo riksdagsledamot.
  • Human Shojaee, Senior Adviser på Foreningen Nydansker i Köpenhamn, berättar om organisationens arbete med dansk arbetsplatskultur.
  • Mat, mingel och musikunderhållning.

Datum
Tisdagen den 29 januari.

Tid
15.00–19.00.

Plats
SEB, Hörsalen, Östergatan 39 i Malmö.

Anmälan
Görs senast den 22 januari till stina.widerstedt@mine.se

Deltagandet är givetvis kostnadsfritt, men vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Vi tillämpar en no show-avgift; om du är förhindrad att delta och inte avbokar din plats debiteras en avgift på 200 kronor.

Vi bjuder på enklare mat och dryck, så glöm inte att anmäla eventuella allergier.

Vänligen kontakta oss om du har önskemål vad gäller tillgänglighet.