OM MEDLEMSKAP

 


Det här får du som medlem

Som medlem i MINE får du en unik chans till effektiv rådgivning och vägledning inom mångfaldsområdet. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med problemlösning.

Du får kostnadsfritt delta i MINE:s ordinarie aktiviteter och kan nätverka och utbyta kunskap på våra medlemsträffar. Och dessutom är du med och bidrar till ett bättre och mer inkluderande samhälle, med blomstrande företagsklimat som följd!

Ett medlemskap i MINE kan vara en del i ett CSR-arbete, MINE kan ge din organisation en hjälpande hand i arbetet med att nå nya kundgrupper, eller hjälpa till med att göra din arbetsplats attraktiv – för alla.

Samarbete med NyckeltalsinstitutetNyckeltalsinstitutet_webb_liten

MINE har inlett ett samarbete med Stockholmsbaserade Nyckeltalsinstitutet. MINE:s medlemmar kan nu nyttja Nyckeltalsinstitutet för att kartlägga och mäta sina nyckeltal för att utveckla verksamheten gällande ökad mångfald till en förmånligare kostnad. 

Läs mer om hur du blir medlem och om vad som ingår i ett medlemskap.

MINE:s medlemmar

Våra medlemmar har förstått att mångfald hänger ihop med både ekonomisk tillväxt och verksamhetsutveckling. Bland våra medlemmar finns offentliga organisationer såväl som privata företag representerade. Bli en av dem du också!

aspekta    Avonova
BE Group
bona cmp eon
celemi DANJI_logo_devis_rgb folksam
hsb ikano ikea
kulturlank Lunds universitet malmo-stad
mah Meca mkb
Modavo vinge lund
purple-logo pwc hbg
seb skanska handelskammaren_transp
region-skane Sysav Logo_cmyk
Stena Fastigheter NCCFRG18 trelleborg
orklafoods ME
dec92b1e-cb48-4f8e-876a-d032036d5047 Mp_cmyk [Converted] Family_lila_med_luft
logo logo (1) logga
logo trelle adecco
duni_logo ambeaHelsinborgshem Arguti logo white bkgr wider red lineph

språkservice     tema       gaiaradix tretton37                lm-maskinMy-Esteeme          15497829_10154882069710337_1513876151_n         vxrlmtjilzjukjoib5nj

 

 

 

Här kan du läsa om våra medlemmars funderingar kring mångfald och dess betydelse för näringsliv

Grafisk profil linje